Суд дав дозвіл на затримання організатора т.зв. «центру реабілітації наркозалежних»

Суд дав дозвіл на затримання організатора т.зв. «центру реабілітації наркозалежних»

Укрінформ
Суд надав дозвіл на затримання організатора злочинної групи, яка викрадала людей і утримувала у так званому «центрі реабілітації наркозалежних»

Про це йдеться на сайті ГПУ.

"Прокуратурою погоджено повідомлення про підозру організатору злочинної групи на Чернігівщині, що діяла під прикриттям центру з реабілітації наркозалежних та протягом 2008-2017 років займалася викраданням і незаконним позбавленням волі людей. Таким чином, вже чотирьом особам повідомлено про підозру за ч.3 ст.146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) КК України, яким загрожує покарання до 10 років позбавлення волі", - йдеться у повідомленні.

Враховуючи, що організатор цього угруповання не з’являється на виклики слідчого, 13 квітня 2017 року Приморським районним судом м. Одеса надано дозвіл на його затримання та доставку до суду для обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Раніше правоохоронці викрили злочинну діяльність так званого «центру реабілітації наркозалежних». Заклад функціонував на Чернігівщині. У ньому на момент прибуття співробітників правоохоронних органів перебували більш ніж 200 осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-