Порошенко відкрив на Луганщині басейн, який будували 20 років

Порошенко відкрив на Луганщині басейн, який будували 20 років

Фото
Укрінформ
Україна не лише воює, ми також знаходимо можливості відновлювати культуру та займатися спортом.

На цьому наголосив Президент України Петро Порошенко в місті Кремінна Луганської області під час відкриття у фізкультурному центрі "Олімп" сучасного басейну, який, до речі, будувався майже 20 років. 

“Україна не лише воює, ми також знаходимо можливості відновлювати культуру та займатися спортом. Найбільша насолода, яку я сьогодні відчув, - щасливі очі дітей, які побачили новий сучасний басейн, де вони невдовзі тренуватимуться. Спорт - це найкраща медична страховка!” - підкреслив Порошенко. 

Він також пообіцяв розглянути прохання чемпіонки світу та олімпійської чемпіонки Ольги Бризгіної побудувати у Кремінній критий манеж для занять спортом впродовж цілого року. Адже в місті знаходиться Луганська обласна спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву, після окупації Луганська сюди переїхали відомі спортсмени та тренери, зокрема, легенда паралімпійського спорту, заслуженный тренер України Римма Старостіна зі своєю командою. Тож, їм конче необхідні умови для тренування.

“Обов’язково допоможемо”, - сказав Порошенко, перед цим з’ясувавши в голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза кошторис майбутньої споруди.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-