Працівники двох підприємств

Працівники двох підприємств "ЛНР" готують страйк окупантам - ГУР

Укрінформ
Співробітники двох потужних підприємств ДВАТ "Шахта Білоріченська" та "Лутугинський науково-виробничий валковий комбінат", що розташовані на тимчасово непідконтрольній українській владі території Луганської області, оголосили підготовку до страйку та проведення масових маніфестацій трудових колективів під час травневих свят.

Невдоволення людей викликано неспроможністю окупаційної влади забезпечити належний виробничий процес промислових підприємств після посилення Україною економічної блокади з ОРДЛО.     

Про це повідомляє прес-центр Головного управління розвідки Міноборони України.

"В умовах посилення Україною економічної блокади тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей окупаційна “влада” виявилася неспроможною забезпечити функціонування промислових підприємств тільки за рахунок допомоги РФ, що призвело до зниження рівня життя більшості місцевого населення. Працівники ДВАТ “Шахта Білоріченська” (н.п.Білоріченський, Лутугинський район, Луганська обл.) та “Лутугинський науково-виробничий валковий комбінат” (м.Лутугине, Луганська обл.) оголосили підготовку до страйку та проведення масових маніфестацій трудових колективів під час травневих свят", - йдеться в повідомленні. 

У ГУР також зазначають, що керівництво зазначених підприємств намагається запобігти масовим виступам своїх робітників за допомогою місцевих силових структур та представників ФСБ РФ. Активістів та ініціаторів страйку попереджено про можливість застосування жорстких репресивних заходів у разі невиконання “рекомендацій”. Проводиться активна “профілактична” робота, яка має примусово-силовий характер.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-