На Закарпатті чиновників оштрафували за несанкціоновані сміттєзвалища

На Закарпатті чиновників оштрафували за несанкціоновані сміттєзвалища

Укрінформ
Працівники Державної екологічної інспекції в Закарпатській області почали штрафувати представників державної влади та органів місцевого самоврядування за неприбране сміття.

Про це повідомляє прес-служба голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля.

«На сьогодні інспектори вже оштрафували ряд голів райдержадміністрацій та сільських рад.  Зокрема, адміністративні протоколи з накладенням штрафів складені на голів Перечинської, Великоберезнянської, Тячівської, Міжгірської, Берегівської та Виноградівської райдержадміністрацій. Оштрафовані також сільські голови с.Біловарці (Тячівський район), с.Ворочево, с.Зарічево і Тур’я Пасіка (Перечинський район), с.Кольчино (Мукачівський район), с.Ізки та с.Репинне (Міжгірський район), - зазначив Москаль.

Крім того, як інформують у прес-службі, головам Ужгородської, Рахівської та Хустської райдержадміністрацій видані приписи про прибирання з конкретними термінами виконання.

Як розповіли кореспонденту Укрінформу в прес-службі, штрафи, які наклали на чиновників за несанкціоновані звалища, становлять від 250 до 750 гривень разового стягнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-