У Кропивницькому підстрелили місцевого жителя

У Кропивницькому підстрелили місцевого жителя

Фото
Укрінформ
У Кропивницькому троє уродженців іншої держави завдали вогнепального поранення 36-річному місцевому мешканцю.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції України в Кіровоградській області.

"На Кіровоградщині поліцейські встановили особи трьох громадян, які влаштували стрілянину в обласному центрі. Усі вони уродженці іншої держави, віком від 37 до 39 років. За попередніми даними, зловмисники поконфліктували з 36-річним місцевим жителем, завдали йому вогнепальних поранень. Місцезнаходження двох підозрюваних поліцейським вдалося встановити за кілька годин, пошуки третього тривають", - йдеться у повідомленні.

Як поінформували в поліції, пригода сталася в одному зі спальних мікрорайонів Кропивницького 10 квітня після 19.00. Перехожі та місцеві жителі побачили, як біля під’їзду багатоповерхівки зупинився автомобіль. Його пасажири зайшли в приміщення, а на зворотному шляху попрямували до іншої іномарки. Гучну сварку між трьома невідомими та їх опонентом завершили звуки, схожі на постріли. За хвилину учасники пригоди роз’їхалися. "Стрілки" втекли, а товариш потерпілого, який був за кермом машини, доправив пораненого до лікарні.

Наразі двох зловмисників знайдено. Їх дочекалися біля квартири, яку вони винаймали. У результаті вдалої спецоперації, проведеної працівниками роти поліції особливого призначення, ніхто зі сторонніх осіб не постраждав.

Як речовий доказ вилучено також автомобіль марки BMW, що використовувався для втечі після скоєння злочину.

Подію кваліфіковано як замах на вбивство. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 15 та ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України. За такі дії особам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років.

Фото: kg.npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-