В Одесі на причалі згоріли 15 будинків, є постраждалі

В Одесі на причалі згоріли 15 будинків, є постраждалі

Укрінформ
В Одесі рятувальники ліквідували пожежу на причалі, в результаті якої згоріли 15 дерев'яних та металопластикових приватних будинків на загальній площі 1000 кв.м. 

Під час ліквідації пожежі знайшли виявили постраждалого, який під час самостійного гасіння пожежі отримав опіки рук, повідомляє прес-служба ДСНС. 

«11 квітня о 04:22 до Служби порятунку Одещини надійшло повідомлення про пожежу, яка виникла на причалі за адресою: м.Одеса, вул. Дача Ковалевського. По прибуттю на місце події підрозділів ДСНС спостерігалось горіння 15 дерев'яних та металопластикових приватних будинків на загальній площі 1000 кв.м. За підвищеним номером виклику до місця було спрямовано додаткові відділення. Пожежа ускладнювалась щільністю забудови та відсутністю під'їздів до моря для забору води. На місці було організовано забір води при допомозі мотопомп. Під час ліквідації пожежі було виявлено постраждалого, який під час самостійного гасіння пожежі отримав опіки рук. О 07:00 пожежу локалізовано та о 07:30 - ліквідовано», - йдеться у повідомленні.

Внаслідок пожежі вогнем знищено 15 дерев'яних та металопластикових приватних будинків.

Причина виникнення пожежі з'ясовується.

Загалом на місці події працювалb 70 осіб від ДСНС та 10 одиниць техніки.

Фото: http://dumskaya.net

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-