Прокуратура Харківщини відстояла 15 років ув'язнення для вбивці військового

Прокуратура Харківщини відстояла 15 років ув'язнення для вбивці військового

Укрінформ
Апеляційний суд Харківської області підтримав позицію прокуратури та залишив без змін вирок Ленінського райсуду Харкова щодо жителя міста, визнаного винним у вбивстві одного військового і замаху на вбивство іншого.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області. 

«Надзвичайна подія сталася на Привокзальній площі центрального залізничного вокзалу Харкова у березні 2016 року. Пізно вночі п'яничка зчинив сварку з двома військовими. Словесна перепалка переросла в бійку. Зловмисник вихопив ножа. Спочатку кілька разів ударив ним одного з військових. Коли той перестав подавати ознаки життя - переключився на другого. Він кілька разів вдарив другу жертву ножем у груди. Потерпілий спробував втекти від нападника, але підсковзнувся та впав. Вбивця підійшов до нього і став добивати. Від отриманих поранень чоловік помер на місці. Першого постраждалого, завдяки своєчасно наданій медичній допомозі, вдалося врятувати», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що хоча різанину й зафільмували камери спостереження, на суді підозрюваний свою вину не визнав. Крім того, вважаючи, що строк покарання занадто суворий, обвинувачуваний та його захисник подали апеляційні скарги. Проте суд їх не задовольнив.

Зловмисника засуджено до 15 років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-