Штаб АТО: Найгарячіше - під Авдіївкою

Штаб АТО: Найгарячіше - під Авдіївкою

Карта
Укрінформ
Ситуація в Авдіївці та на її околицях залишається напруженою. Минулої доби увечері бойовики випустили по українських позиціях 12 мінометних снарядів, всього ж на Донецькому напрямку зафіксовано 26 ворожих обстрілів, зокрема 4 - із важкого озброєння.

Про це заявив на брифінгу в неділю речник Міністерства оборони з питань АТО Олександр Мотузяник, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

«Район Авдіївки: здебільшого ситуація там найбільш напружена. Ворожі обстріли з перервами тривали близько 5,5 годин. Увечері бойовики випустили по наших позиціях 12 мінометних снарядів», - сказав Мотузяник.

Він зазначив, що також ворог порушив режим тиші на сусідніх позиціях, зокрема біля Кам'янки та  Шахти Бутівка. 

«Донецький аеропорт: там бойові дії велися у Пісках та Опитному. Увечері між 18 та 21 годинами противник здійснив потужний обстріл населеного пункту Піски, при цьому застосовував мінометний вогонь, бронетехніку та легке озброєння. При цьому ворог випустив 18 мінометних снарядів. І це був найпотужніший та найтриваліший обстріл з боку російсько-окупаційних військ на всьому Донецькому напрямку», - сказав Мотузяник.

За його словами, загалом на Донецькому напрямку зафіксовано 26 ворожих обстрілів, зокрема 4 з важкого озброєння.  

На Луганському напрямку вчора було найспокійніше. Увечері противник здійснив два обстріли у Станично-Луганському та Попаснянському районах. Важке озброєння при цьому не застосовувалося. 

На Маріупольському напрямку минулої доби відбувся 31 обстріл з боку бойовиків, зокрема 6 з важкої зброї.

«Маріупольський напрямок: у Мар'їнському районі вчора сталися 10 обстрілів з боку бойовиків, зокрема, 2 мінометних, а саме у Мар'їнці. Усі обстріли відбулись у темну пору добу, здебільшого ввечері. У Новотроїцькому ввечері відбувся мінометний обстріл з боку противника. У Новогригорівці бойовики двічі застосовували вогонь бронетехніки», - уточнив Мотузяник.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-