На Рівненщині в автомобілі виявили мішок бурштину

На Рівненщині в автомобілі виявили мішок бурштину

Фото
Укрінформ
У північних районах Рівненщини патрульні виявили в автомобілі жителя обласного центру мішок бурштину, а ще в одній автівці, крім каменів, знайдено пневматичний пістолет та марихуану.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

"Сьогодні, 8 квітня, під час відпрацювання у Дубровицькому та Рокитнівському районах поліцейські зупинили два автомобілі, в яких виявили бурштин. Окрім «сонячного каміння» в одній із автівок виявлений пневматичний пістолет та рослини конопель", - йдеться у повідомленні.

Як зазначили у відомстві, патрульні поліцейські, що діють у складі оперативного штабу, у селі Золоте Дубровицького району зупинили «Daewoo Lanos», яким керував 23-річний рівнянин. У багажнику автомобіля патрульні виявили мішок бурштину. «Сонячне каміння» вагою понад 55 кілограмів слідчо-оперативна група вилучила для проведення експертизи.

За цим фактом розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 198 (Зберігання майна, завідомо здобутого злочинним шляхом) Кримінального кодексу України. Автомобіль поміщений на  території Дубровицького відділення поліції.

Крім того, близько опівдня працівники патрульної поліції оперштабу зупинили у селі Блажове автомобіль «Volkswagen» із польською реєстрацією під керуванням 22-річного жителя міста Ізяслав Хмельницької області. Під час поверхневого огляду транспортного засобу поліцейські виявили бурштин-сирець великої фракції вагою 90 та 68 грамів. Відомості за фактом зберігання майна, завідомо здобутого злочинним шляхом, внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 198 Кримінального кодексу України.

В іномарці також виявлено паперовий згорток з подрібненою сухою речовиною, зовні схожою на марихуану, та пістолет травматичної дії «Stalker». Усе це було вилучено та направлено на експертизу. Транспортний засіб поміщено на штрафмайданчик Рокитнівського відділення поліції, зазначили у відомстві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-