У Львові біля нічного клубу сталася стрілянина, є потерпілий

У Львові біля нічного клубу сталася стрілянина, є потерпілий

Укрінформ
У Львові біля нічного клубу сталася стрілянина, є потерпілий, патрульні затримали підозрюваних.

Про це повідомляє у Facebook прес-служба патрульної поліції Львова.

"В ніч на 8 квітня екіпаж Галицького району 1 батальйону отримав повідомлення про те, що на вулиці Джерельній невідома особа здійснила постріли у чоловіка. На місці події інспектори виявили пораненого 30-річного чоловіка, що лежав на землі. Патрульні одразу викликали швидку та надали першу домедичну допомогу потерпілому. Медики госпіталізували чоловіка. За словами лікарів, ймовірно травми на стегні нанесені ножем", - йдеться у повідомленні.

У поліції додали, що за словами очевидця, четверо невідомих осіб внаслідок конфлікту завдали лежачому чоловікові тілесних ушкоджень, а тоді здійснили кілька пострілів і повернулися до нічного клубу за тією ж адресою. "Разом зі свідком інспектори патрульної поліції не зволікаючи прослідували у пошуках підозрюваних", - йдеться у повідомленні.

Як зазначили у поліції, у клубі виявили чотирьох осіб, на яких вказав заявник: двох 30-річних та 32- і 38-річного чоловіків, а також жінку. Свідок повідомив, що саме 38-річний чоловік завдав потерпілому тілесні ушкодження і здійснив постріли. Осіб затримали. Неподалік місця події поліцейські знайшли предмет, схожий на зброю, з якого ймовірно здійснили постріли. На місці працювали слідчі та експерти. Патрульні в подальшому забезпечили охорону місця події та доставили затриманих до Галицького відділу поліції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-