У Чернігові агресивних школярів і студентів візьмуть на облік

У Чернігові агресивних школярів і студентів візьмуть на облік

Укрінформ
У Чернігові школярів і студентів, які відзначаються агресивною поведінкою, внесуть у спеціальні списки й передадуть їх до поліції.

Про це за підсумками наради в Чернігівській міській раді повідомила її прес-служба  

"Міський голова дав доручення керівникам шкіл та вищих навчальних закладів у місті скласти списки всіх школярів та студентів, які відзначаються агресивною поведінкою щодо інших дітей, та передати їх у поліцію для проведення профілактичної роботи", - йдеться у повідомленні.

Зазначена нарада була скликана у зв'язку з жорстоким побиттям 15-річної школярки, яке сталося 2 квітня. У ній взяли участь освітяни, представники поліції та соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді. Міський голова Владислав Атрошенко закликав їх зробити висновки та вжити необхідних заходів для унеможливлення подібного в майбутньому.

Представники міської поліції повідомили, що всі учасники, свідки та очевидці події вже встановлені.

Як повідомляло агентство, у Чернігові поліція відрила кримінальне провадження за фактом жорстокого побиття однолітками 15-річної дівчини. Процес розправи над нею був відзнятий численними спостерігачами на відео і розміщений в інтернеті. Дівчина потрапила до лікарні.

За визначенням медиків, у потерпілої - закрита черепно-мозкова травма та численні забої.

Фото: djerela.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-