Пункти пропуску в зоні АТО до 1 травня працюватимуть на годину довше

Пункти пропуску в зоні АТО до 1 травня працюватимуть на годину довше

Укрінформ
Роботу контрольних пунктів в'їзду-виїзду (КПВВ) у зоні проведення антитерористичної операції продовжено до 19:30  до 1 травня.

ро це в ефірі телеканалу "112 Україна" повідомив помічник голови ДПСУ Олег Слободян. 

"Термін роботи КПВВ до 19:30 щоденно вирішено продовжити до кінця місяця. Принаймні ще 3,5 тижні вони працюватимуть у такому режимі", - зазначив він.

За словами Слободяна, чи буде так надалі, вирішать пізніше.

Поряд із цим Слободян додав, що КПВВ "Станиця Луганська", де передбачається розведення сил, нині працює у штатному режимі. "Там здійснюється тільки піший перехід. Щодня там досить велика кількість людей перетинає лінію розмежування. Це в середньому близько 4 тис. осіб", - зауважив він.

Що стосується розведення військ, Слободян додав, що позиції прикордонників перебувають за межею цієї лінії розведення, тому переміщення самого КПВВ не заплановано.

Як повідомлялося, 29 березня у зв'язку зі збільшенням пасажирського та транспортного потоку через лінію розмежування в районі проведення АТО контрольні пункти в'їзду-виїзду тимчасово перейшли на інший режим роботи. Зокрема, час їхньої роботи збільшився на одну годину (з 07:00 до 19:30).

Фото: ДПСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-