У Балаклії відновили навчання у двох школах

У Балаклії відновили навчання у двох школах

Укрінформ
Учні загальноосвітніх шкіл №3 та №6 міста Балаклія повернулися до занять.

Про це розповів під час чергового засідання штабу з відбудови будівель та споруд, постраждалих 23 березня під час НС на місцевому арсеналі, заступник голови Харківської ОДА Євген Шахненко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Навчальний процес у закладах, що постраждали від вибуху боєприпасів на 65-му арсеналі, - це школи №3 та №6, - відновлено", - зазначив Шахненко.

За його словами, у середу розпочне роботу після ремонту дитячий садок №8.

"На особистому контролі голови ХОДА Юлії Світличної - питання відбудови та відновлення пошкодженого житла. Усі необхідні ресурси для оперативного виконання поставлених завдань є. На даний момент аварійно-відновлювальні роботи проводяться у 54 багатоповерхових будинках, що розташовані в селищі Нафтовиків та на вулиці Арсенальній (військове містечко. - Ред.). У першу чергу, здійснюється ремонт покрівель, потім будуть проведені внутрішньобудинкові роботи", - додав Шахненко.

За його словами, виконуються роботи із заміни вікон на металопластикові.

"На минулих вихідних закінчено монтаж вікон у будинку, що розташований на вул. Арсенальній, 27. Там встановлено 335 віконних та дверних блоків. Зараз проводиться робота на Арсенальній, 28, де також буде замінено 335 вікон. 5 квітня об’єкт планують здати", - підкреслив Шахненко.

За його словами, до міста приїжджають додаткові монтажні бригади, які з 5 квітня розпочнуть роботи на Арсенальній, 30, та на Арсенальній, 51: "Планується, що роботи із заміни вікон на вулиці Арсенальній будуть повністю завершені до Великодня (16 квітня)".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-