На Рівненщині в готель кинули гранату

На Рівненщині в готель кинули гранату

Укрінформ
Невідомі особи кинули гранату РГД-5 на територію готельного комплексу у селі Колоденка Рівненської області. Унаслідок вибуху пошкоджено два автомобілі відвідувачів закладу.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

"Сьогодні, 3 квітня, близько опівночі до поліції надійшло повідомлення від 23-річної адміністратора закладу, що на території готельного комплексу в селі Колоденка вибухнув невідомий предмет, унаслідок чого пошкоджені два автомобілі. Ніхто не постраждав", - йдеться у повідомленні.

Поліцейські на місці події встановили, що з боку автодороги Київ-Чоп невідома особа кинула на територію парковки готельно-розважального комплексу предмет, ззовні схожий на гранату РГД-5.

Зазначається, що унаслідок вибуху було пошкоджено автомобілі Opel Antara 46-річного львів'янина та Skoda Octavia, який належить 35-річному киянину. Водії прямували до Львова та до Києва в особистих справах та зупинилися у готельному комплексі.

За частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні. Поліцейські проводять оперативні заходи щодо встановлення осіб зловмисників. Їм загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-