У Маріуполі після теракту посилили заходи безпеки

У Маріуполі після теракту посилили заходи безпеки

Фото
Укрінформ
У Маріуполі поліцейські розгорнули спецзаходи із захисту населення та взяли під цілодобову охорону вокзали та автостанції.

Про це повідомляє головне управління Національної поліції у Донецькій області у Facebook.

"У місцях, де є ризик терористичної агресії, - на об’єктах життєзабезпечення, транспортних розв’язках, у місцях концентрації людей – працюють понад 1,5 тисячі співробітників Національної поліції та Нацгвардії. Аби мінімізувати тимчасові незручності та пришвидшити процес перевірки, сьогодні кількість правоохоронців на блокпостах збільшено вдвічі", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що відучора весь штат поліції Донеччини переведений на посилений режим несення служби. В Маріуполі та Волноваському районі у заходах безпеки задіяні 100% особового складу.

"Завдання, яке поставив заступник голови Нацполіції-начальник ГУНП в Донецькій області В’ячеслав Аброськін, - не допустити дестабілізації ситуації, запобігти диверсіям, зберегти правопорядок та спокій громадян як безпосередньо в Маріуполі, так і в регіоні в цілому. Аби люди були у безпеці та водночас мали можливість продовжувати жити звичним життям, задіяні максимальні сили поліції”, - наголосили у поліції.

Також у Нацполіції повідомили, що посилено стоп-контроль на 21 блокпості та 17 мобільних блокпостах, адже саме перевірка документів громадян та транспортних засобів – найефективніший засіб виявити небезпечний вантаж та злочинців, які часто намагаються заховатися у потоці транспорту серед мирних жителів.

Як відомо, у суботу вранці у Центральному районі міста Маріуполя невстановлені зловмисники підірвали автомобіль, у якому знаходився співробітник Управління Служби безпеки України в Донецькій області. Від численних травм і опіків працівник СБУ загинув на місці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-