СБУ запевняє, що правила роботи журналістів у зоні АТО не змінилися

СБУ запевняє, що правила роботи журналістів у зоні АТО не змінилися

Укрінформ
Введені в дію рішенням Антитерористичного центру при СБУ тимчасові обмеження у районі проведення антитерористичної операції не впливають на роботу акредитованих журналістів.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

"Представники ЗМІ, які отримали дозвіл на перебування в АТО, можуть як і раніше виконувати редакційні завдання у районах, що не знаходяться безпосередньо на лінії зіткнення. Необхідність отримання додаткового дозволу на фото- та відеозйомку військових об’єктів та особового складу існувала й у попередній редакції Правил. Виїзд журналістів на передову можливий виключно після погодження маршруту з прес-центром штабу АТО та у супроводі прес-офіцера, і ця норма також не зазнала змін", - зазначається у повідомленні.

У зв’язку із загостренням ситуації в районі проведення антитерористичної операції дійсно значно посилено заходи безпеки. Але для представників ЗМІ залишаються незмінними вимоги щодо дотримання встановлених правил перебування (у тому числі проведення зйомок) на об’єктах сил антитерористичної операції. Кожен журналіст, акредитований у районі проведення АТО, ознайомлений з обов’язками власника прес-карти.

Як повідомлялося, Антитерористичний центр при Службі безпеки України запровадив тимчасові обмеження у зв’язку із загостренням ситуації в районі АТО. Серед обмежень - заборона фото-, кіно- та відеозйомок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-