На КП у Мар'їнці скупчилися 300 автомобілів

На КП у Мар'їнці скупчилися 300 автомобілів

Укрінформ
Зранку у середу найбільші черги для перетину лінії розмежування утворилися на КПВВ «Мар'їнка», де на в'їзд очікувало 150, а на виїзд 150 автомобілів.

Про це повідомляє Держприкордонслужба.

«Сьогодні вранці у КПВВ на в'їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів: «Майорське» - 80/20; «Мар'їнка» - 150/150; «Новотроїцьке» - 50/50; «Гнутове» - 50/60», - йдеться у повідомленні.

За даними прикордонників, минулої доби загальний пасажиро-транспортний потік на лінії розмежування, що в районі проведення АТО, залишався досить динамічним та характеризувався певним збільшенням порівняно з попереднім днем. Загалом через контрольні пункти в`їзду-виїзду прослідувало 37,6 тисячі осіб та 4,8 тисячі транспортних засобів.

Як повідомляв Укрінформ, відсьогодні у зв'язку з певним збільшенням пасажиро-транспортного потоку через лінію розмежування контрольні пункти в'їзду-виїзду тимчасово переходять на інший режим роботи. Відповідно до рішення штабу антитерористичної операції до 4 квітня включно пропуск осіб та транспортних засобів здійснюватиметься з 7.00 до 19.30. Таким чином, час роботи контрольних пунктів збільшується на годину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-