Балаклія: пожеж немає, електрика і газопостачання відновлені

Балаклія: пожеж немає, електрика і газопостачання відновлені

Фото, відео
Укрінформ
У середу, 29 березня, пожеж на території Балаклії та прилеглих населених пунктів унаслідок вибухів боєприпасів не зафіксовано. Територію очищено від вибухонебезпечних предметів.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

«Станом на 7 год. 29 березня пожеж на території м. Балаклія та прилеглих населених пунктів внаслідок вибухів боєприпасів не зафіксовано. Територію м. Балаклія та прилеглих населених пунктів у зоні надзвичайної ситуації очищено від вибухонебезпечних предметів», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, енергопостачання Балаклії та прилеглих населених пунктів відновлено (електропостачання с. Яковенкове здійснюється за тимчасовою схемою за допомогою 2 електростанцій ДСНС). Крім того, у місті на 80% відновлено газопостачання. З тимчасових евакуаційних пунктів до Балаклії переміщено всіх евакуйованих.

Рятувальники ознайомили місцеве населення з правилами поведінки у разі виявлення вибухонебезпечних предметів та роздали 7 тис. пам'яток щодо дій у такому випадку.

Для обігріву постраждалого населення та організації гарячого харчування ДСНС розгорнуто пункти обігріву, до яких звернулось 310 осіб.

Піротехнічними підрозділами проводиться технічне обстеження і очищення від вибухонебезпечних предметів прилеглої до арсеналу території. Всього з початку робіт вилучено 1762 вибухонебезпечні предмети.

В зоні надзвичайної ситуації зосереджено угруповання сил загальною чисельністю 1260 чол. та 194 одиниці техніки, у тому числі від ДСНС - 278 чоловік особового складу та 57 одиниць спеціальної та пожежної техніки.

Працює штаб з ліквідації НС на чолі із головою Балаклійської районної державної адміністрації Степаном Масельським. На базі Балаклійської районної державної адміністрації організовано роботу гарячої телефонної лінії в цілодобовому режимі (05749-5-10-76).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-