ДТП в окупованій Макіївці: згоріло авто з боєприпасами

ДТП в окупованій Макіївці: згоріло авто з боєприпасами

Укрінформ
В окупованій російсько-терористичними військами Макіївці внаслідок ДТП загорівся автомобіль з боєприпасами, поранення отримали троє військовослужбовців-контрактників із м.Єкатеринбург Свердловської області.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

"24 березня ц.р. у м.Макіївка в результаті дорожньо-транспортної пригоди та загоряння вантажного автомобіля з боєприпасами внаслідок порушення правил безпеки при поводженні зі зброєю отримали поранення три військовослужбовці, які прибули для проходження служби за контрактом до військових частин 1 АК ЗС РФ з м.Єкатеринбург Свердловської області", - зазначається у повідомленні.

Крім того, у ГУР поінформували, що попри запровадження російським окупаційним командуванням жорстких заходів щодо запобігання правопорушенням у з’єднаннях і частинах продовжуються випадки дезертирства та інших злочинів. Так, у 9 окремому штурмовому мотострілецькому полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК самовільно залишили місця служби фельдшер медичного підрозділу полку та командир мінометної батареї полку (офіцер ЗС РФ) з намірами виїхати до Росії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-