Поліція назвала втрати серед цивільних в Авдіївці з початку року

Поліція назвала втрати серед цивільних в Авдіївці з початку року

Укрінформ
В Авдіївці з початку року від обстрілу бойовиків загинули 5 мирних жителів, 18 – отримали поранення, а також були пошкоджені 347 приватних будинків і 137 квартир у багатоповерхівках.

Про це йдеться в повідомленні Покровського відділу поліції Донецької області.

"Тільки з початку цього року пошкоджено 347 приватних будинків, 137 квартир у багатоповерхівках, загинули 5 місцевих жителів, 18 отримали поранення. Найбільше від обстрілів терористів страждає стара частина міста", - йдеться в повідомленні.

У поліції нагадали, що 26 березня, коли більшість людей перебували вдома, бойовики вдень відкрили вогонь по місту з установок "Град". В результаті були пошкоджені будинки по вул. Колосова, Бєлінського, Добролюбова та Островського.

Відзначено, що один з реактивних снарядів терористів приземлився неподалік від опорного пункту поліції на вул. Колосова.

Співробітниками поліції задокументовані наслідки обстрілу. Відкрито кримінальне провадження за ст 258 (Терористичний акт) Кримінального кодексу України.

"Поліцейські в Авдіївці несуть службу цілодобово, забезпечують громадський порядок і надають допомогу всім, хто її потребує", - запевнив начальник Авдіївського відділення поліції Андрій Єпур.

Правоохоронці нагадали, що опорні пункти поліції розташовані за адресами: вул. Молодіжна (у Авдіївського відділення поліції), вул. Колосова 170, вул. Соборна 1 і в Ювілейному кварталі (біля кафе "Київ"). Крім того, можна зателефонувати за телефонами: 102, (06236) 3-39-33,099-531-9088 та "Гарячої лінії" 0-800-505-102 (безкоштовно зі стаціонарних і мобільних).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-