Голова Нацполіції розповів, де зараз викрадач київської маршрутки

Голова Нацполіції розповів, де зараз викрадач київської маршрутки

Укрінформ
Підозрюваний у викраденні 2 березня у Києві маршрутки та пораненні поліцейського наразі перебуває у Головному управлінні Нацполіції у Житомирській області.

Про це сказав на брифінгу голова Нацполіції України Сергій Князєв, повідомляє Укрінформ.

"Поліція Києва туди виїхала для проведення слідчих дій. Я думаю, що він отримає адекватну оцінку своїй поведінці українським судом", - зазначив Князєв.

Водночас він відмовився назвати прізвище затриманого.

Як повідомлялося, 2 березня у Дніпровському районі Києва патрульним повідомили про підозрілого чоловіка із великим рюкзаком. Коли правоохоронці наблизилися, той кинув сумку і дворами побіг на вулицю Малишка, де ускочив у маршрутне таксі, пригрозив водієві зброєю і наказав їхати. Коли автобус рушив, невідомий через лобове скло вистрілив у бік патрульних, які розпочали його переслідування. У цей момент водій і пасажири вибігли на вулицю. Після цього зловмисник сів за кермо і поїхав, продовжуючи стріляти у патрульних. Дорогою зловмисник скоїв зіткнення з легковим автомобілем, але продовжив рух. Невдовзі зупинився у приватному секторі, кинув маршрутку і почав тікати. На станції міської електрички втікач поранив у ногу працівника поліції, котрий намагався його затримати. 

Зловмиснику вдалося втекти. Згодом з'ясувалося, що перед цим він зі співучасниками пограбував магазин.

Сьогодні голова Нацполіції України Сергій Князєв повідомив, що зловмисника затримали у Фастові.

Фото: dtp.kiev.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-