В Одесі перший рейс лоукостера AirBaltic зустріли

В Одесі перший рейс лоукостера AirBaltic зустріли "водним салютом"

Фото
Укрінформ
У понеділок, 27 березня, до міжнародного аеропорту "Одеса" прибув перший рейс з Риги латвійської авіакомпанії "AirBaltic".

Про це повідомляється на офіційній сторінці летовища у Facebook.

"Перший рейс, який привіз до Одеси 66 пасажирів з Латвії, традиційно зустріли водним салютом", - йдеться у повідомленні.

За словами регіонального представника авіакомпанії "АirBaltic" в Україні Марії Радченко, рейс авіакомпанії дозволить запропонувати одеситам нові можливості для подорожей до Європи та Скандинавії. Крім того, це додаткова можливість для європейців відвідати Одесу.

На першому етапі рейси виконуватимуться двічі на тиждень, з вильотом з Риги по п'ятницях і неділях о 23.35, з Одеси - по понеділках і суботах о 03.45 за місцевим часом. У червні і липні планується послідовне збільшення частоти польотів до 4 рейсів на тиждень.

Лінію обслуговуватимуть літаки Boeing 737 і Bombardier Q400NextGen. Політ триватиме 2 години 30 хвилин. Квитки доступні на сайті перевізника і в агентствах з продажу квитків.

Нагадаємо, на початку листопада минулого року міжнародна лоукост-авіакомпанія "AirBaltic" анонсувала польоти в міжнародний аеропорт "Одеса" з 26 березня 2017 року.

Фото: Одеський аеропорт, ФБ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-