Вибухи у Балаклії: райрада виділила 2 мільйони на ліквідацію наслідків

Вибухи у Балаклії: райрада виділила 2 мільйони на ліквідацію наслідків

Укрінформ
Балаклійська райрада виділила 2 млн грн на ліквідацію наслідків вибухів боєприпасів на складах арсеналу.

Про це вирішення сесії Балаклійської райради журналістам розповів голова Балаклійської РДА Степан Масельський.

"Напередодні рішенням сесії райради з районного бюджету виділено додатково 2 млн грн на проведення аварійно-відновлювальних робіт в місті Балаклії і на прилеглих територіях", - зазначив Масельський.

За його словами, кошти будуть направлені на ліквідацію наслідків пожежі на складах, що призвело до детонації ариллерийских снарядів і евакуації з Балаклії і прилеглих сіл 36 тис. жителів.

Як повідомляв Укрінформ із посиланням на голову Харківської ОДА Юлію Світличну, станом на 26 березня евакуйовані з 23 березня жителі Балаклії і дев'яти прилеглих сіл можуть повернутися додому, оскільки територія повністю розмінована. За її словами, є домовленість з Кабміном, що будуть виділені кошти з резервного фонду держбюджету для проведення робіт після розмінування.

23 березня в м. Балаклія на території військового арсеналу Міністерства оборони виникла пожежа з подальшою детонацією боєприпасів і розльотом вибухонебезпечних предметів за межі арсеналу. За інформацією Міністерства охорони здоров'я, троє людей постраждало, їх госпіталізували, одна людина загинула.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-