Замість ямкового ремонту на Закарпатті розкопали стару дорогу з бруківки

Замість ямкового ремонту на Закарпатті розкопали стару дорогу з бруківки

Фото
Укрінформ
В Іршаві, що на Закарпатті, місцева влада та автодор вважали за доцільніше відновити на центральній вулиці міста дорогу з бруківки, покладену в минулому столітті, замість щорічного ямкового ремонту.

Службою автомобільних доріг у Закарпатській області вже проводяться роботи з демонтажу асфальтобетонного покриття, повідомляє Центр транспортних стратегій.

«Зараз на відрізку, де асфальтобетон демонтований, є певні нерівності й відсутність бруківки, але вони не порівнянні з тими ямами, які покривають іншу частину дороги», - інформує міська влада.

Якщо після "зриву" асфальту на дорожньому полотні будуть значні осідання, їх  вирівнюватимуть бруківкою. На дані роботи в Іршаві фінансування виділяє балансоутримувач - Служба автомобільних доріг у Закарпатській області, й про це досягнуто відповідної домовленості.

Загальна вартість робіт практично дорівнює вартості поточного ямкового ремонту, повідомляють у міськраді. Тут зазначають, що цей варіант значно кращий, ніж поточний ремонт, який доводиться робити по 2-3 рази в рік.

Фото: Іршавська міська рада

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-