Сили АТО знешкодили за добу вісьмох бойовиків - розвідка

Сили АТО знешкодили за добу вісьмох бойовиків - розвідка

Укрінформ
Протягом доби втрати бойовиків у 1 армійському корпусі (АК, Донецьк) становили 5 убитими та 3 пораненими. Крім того, 8 терористів травмовано внаслідок дорожньо-транспортної пригоди.

Про це повідомляє у неділю, 26 березня, прес-служба Головного управління розвідки Міноборони України у Фейсбуці.

"Протягом доби втрати противника становили в 1 АК: п'ять загиблих зі складу 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) та 3 поранених зі складу 1 окремої мотострілецької бригади (Кальміуське), 11 окремого мотострілецького полку (Донецьк), 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ). Крім того, 8 військовослужбовців було травмовано внаслідок масштабної дорожньо-транспортної пригоди", - йдеться у повідомленні.

У ГУР МОУ також зазначили, що продовжено на тиждень роботу комісії Центру територіальних військ Південного військового округу Збройних сил РФ у з'єднаннях і частинах 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ (працює з 22 березня цього року), якою було виявлено факти приховування правопорушень та неправомірних дій командним складом.

"Зокрема, було виявлено факти звільнення заднім числом дезертирів у підрозділах 11 окремого мотострілецького полку (Донецьк) та 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК. У результаті перевірки комісією медичних пунктів 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) та 1 окремої мотострілецької бригади (Кальміуське) 1 АК виявлено нестачу великої кількості сильнодіючих наркотичних препаратів, зокрема знеболювального засобу "Буторфанол", - зазначається у повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-