АТО: 39 обстрілів за день, найгарячіше - на Маріупольському напрямку

АТО: 39 обстрілів за день, найгарячіше - на Маріупольському напрямку

Укрінформ
З початку доби російсько-окупаційні війська 39 разів відкривали вогонь, у тому числі з важкого озброєння, забороненого Мінськими домовленостями.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО. 

"Епіцентром вогневого протистояння став Маріупольський напрямок. Вже вночі захисників Мар'їнки противник обстріляв з танка, а зранку почав активно застосовувати артилерію та міномети. З артилерійських систем калібру 122 мм противник обстріляв морських піхотинців у Водяному, з мінометів калібру 120 мм – оборонців Павлополя, Широкиного та Новотроїцького. Міномети калібру 82 мм ворог застосував поблизу Талаківки, а зенітну установку ЗУ–23-2 – поблизу Широкиного. По позиціям поблизу населених пунктів Новотроїцьке, Широкине та Водяне вели вогонь ворожі снайпери", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на Донецькому напрямку, поблизу Авдіївки та Новгородського, російсько-окупаційні війська вели обстріл позицій українських військових з мінометів калібру 120 мм. З мінометів калібру 82 мм – по опорних пунктах поруч Новгородського та Зайцевого. З гранатометів різних систем ворог вів вогонь по позиціям біля Авдіївки, Троїцького, Кам’янки, а з великокаліберних кулеметів – поруч Луганського.

У штабі повідомили, що в окремих випадках, аби пригасити вогневу активність ворога, сили АТО відкривали вогонь у відповідь.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-