АТО: 48 ворожих обстрілів, загинули двоє українських бійців

АТО: 48 ворожих обстрілів, загинули двоє українських бійців

Укрінформ
З початку доби 24 березня зафіксовано 48 обстрілів бойовиками позицій сил АТО, загинули двоє українських військових.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Бойовики продовжують вести інтенсивний вогонь по позиціях сил АТО. З початку доби зафіксовано 48 обстрілів. Найбільше їх було на Донецькому напрямку... З початку доби загинули двоє українських захисників", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, по позиціях поблизу населеного пункту Зайцеве бойовики вели вогонь з гранатометів та кулеметів, також на Донецькому напрямку зафіксовано використання незаконними збройними формуваннями (НЗФ) артилерії калібру 152 мм. Гранатомети різних систем та великокаліберні кулемети НЗФ використовували поруч Авдіївки та Майорського, згодом долучивши до обстрілів міномети калібру 120 мм. А по позиціях поблизу шахти Бутівка українських військових обстрілював танк. По позиціях сил АТО поблизу Троїцького бойовики вели вогонь з мінометів, гранатометів та великокаліберних кулеметів. Під час обстрілу з боку НЗФ поранено мешканця Авдіївки.

На Маріупольському напрямку, позиції сил АТО поблизу Широкиного та Водяного бойовики обстрілювали з мінометів калібру 120 мм та 82 мм. Поблизу Водяного морських піхотинців обстрілював снайпер.

На Луганському напрямку, по позиціях неподалік Новозванівки бойовики вели вогонь з мінометів калібру 82 мм, гранатометів та кулеметів.

Фото: Дмитро Муравський

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-