Трасу Одеса-Рені можуть продовжити в Румунію й Болгарію

Трасу Одеса-Рені можуть продовжити в Румунію й Болгарію

Укрінформ
Мінінфраструктури ініціює проект продовження автодороги Одеса - Рені на територію Румунії та Болгарії після її реконструкції.

Про це заявив міністр інфраструктури України Володимир Омелян під час зустрічі з міністром транспорту, інформаційних технологій та зв'язку Республіки Болгарія Хрісто Алексієвим, інформує сайт Мініфраструктури.

"Відновлення траси Одеса - Рені належить до пріоритетів діяльності уряду", - наголосив очільник транспортного відомства.

За його словами, українською стороною опрацьовується питання проведення консультацій між Україною, Румунією, Грецією, Болгарією та ЄК щодо виділення коштів на реконструкцію автодороги Одеса-Рені з її продовженням до м.Тульча (Румунія) та на територію Республіки Болгарія та підготовки передпроектного дослідження будівництва мосту через р. Дунай поблизу м. Рені.

Також міністри обговорили організацію міжнародного прямого вантажного залізнично-поромного сполучення між Україною та Республікою Болгарія, проблеми відновлення прямого авіаційного сполучення Одеса - Варна та прямого залізничного сполучення Київ – Софія.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-