Москва прислала оцінщиків на

Москва прислала оцінщиків на "віджаті" в Ахметова підприємства

Укрінформ
В ОРДО приїхали фахівці з Москви, щоб оцінити "націоналізовані" підприємства, у тому числі і підприємства Ріната Ахметова.

Про це написав координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук у Фейсбуці.

"Територію "ДНР" відвідала "робоча група" з Москви, яка вивчала фінансово-економічну і соціальну ситуацію на "націоналізованих" підприємствах, в першу чергу - зі складу ФПГ "Метінвест" Р. Ахметова (відвідувалися "Єнакіївський металургійний завод", "Єнакіївський коксохімпром", "Макіївський металургійний завод", "Харцизький трубний завод", "Комсомольське рудоуправління", "Краснодонвугілля", "Донецьккокс" та ін.). Російськими фахівцями було рекомендовано керівникам "націоналізованих" підприємств з метою вжиття превентивних заходів щодо запобігання можливого соціального вибуху більш оперативно скеровувати до "Штабу з моніторингу соціальної ситуації в колективах підприємств" (м. Донецьк, бульв. Пушкіна, 7-б, офісний центр) інформацію про ситуацію в трудових колективах", - написав Тимчук.

Він так само наголосив, що "робоча група" зазначила, що нині більшість працівників, з огляду на нерозуміння перспектив розвитку своїх підприємств, розраховує на російську підтримку. Водночас значна частина працівників "націоналізованих" підприємств залишаються проукраїнски налаштованими, вбачаючи перспективи розвитку промисловості Донбасу тільки у складі України, у зв'язку з чим російськими "інспекторами" рекомендовано активізувати роботу на цих підприємствах "органів держбезпеки ДНР".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-