У Дніпрі спіймали ігромана, який вчинив дюжину пограбувань із гранатою

У Дніпрі спіймали ігромана, який вчинив дюжину пограбувань із гранатою

Фото
Укрінформ
У Дніпрі затримали 37-річного чернігівця, якого підозрюють у збройному пограбуванні 12 кредитних установ у чотирьох областях України.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції України в Дніпропетровській області.

"У Дніпрі за скоєння 12 розбійних нападів на кредитні установи у чотирьох областях України затриманий житель Чернігова", - йдеться у повідомленні.

Цього тижня він встиг пограбувати три установи в Дніпрі: дві - в понеділок та одну в четвер. Як повідомляв Укрінформ, чоловіка підозрюють у тому, що раніше він, погрожуючи гранатою, вчинив розбійні напади на кредитні установи у Києві, Чернігові та Харкові.

В поліції поінформували, що для затримання розбійника працівники карного розшуку Дніпра влаштували засідки у понад 20 кредитних установах швидкої видачі готівки. Майже тиждень близько 100 поліцейських відпрацьовували гуртожитки, готелі та всі можливі місця переховування підозрюваного, ще 50 співробітників чекали на можливу появу нападника у кредитних установах.

Біля однієї з них вони побачили схожого на підозрюваного чоловіка. Вважають, що він планував черговий розбійний напад на заклад. Під час затримання чоловік встиг викинути речові докази, з якими планував злочин, – гранату «РГД-5», темні окуляри, шапочку та рукавички.

Правоохоронці встановили особу затриманого. За інформацією поліції, він страждає на ігрову залежність, тож йому постійно потрібні були готівкові кошти. 

Наразі підозрюваного доставлено до Дніпровського відділу поліції. Його опитали, речові докази вилучили та долучили до справи. Відомості за даними фактами внесені до ЄРДР за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій), що передбачає від 7 до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-