В Росії кажуть, що шукали вибухівку в пункті пропуску на кордоні з Україною

В Росії кажуть, що шукали вибухівку в пункті пропуску на кордоні з Україною

Укрінформ
Російські прикордонники відновили пропуск громадян через пункт "Нові Юрковичі" (з української сторони - КП "Сеньківка", Чернігівська область) ввечері у четвер.

Про це повідомив в ефірі "112 Україна" помічник голови Держприкордонслужби Олег Слободян.

"Вчора протягом дня ми відстежували ситуацію. Спочатку російська прикордонна служба повідомила, що з 12:45 вони припиняють пропуск осіб та транспортних засобів без пояснення причини. Протягом дня ми отримували інформацію від мешканців, які перетинали кордон, про те, що перед російським пунктом пропуску стоїть патрульний пост, і вони спрямовують людей на інші пункти пропуску. Пояснюють це тим, що нібито в Україні війська підняті за сигналом бойової готовності. Але близько 18:30 ми отримали факс від російської служби, що з 19:00 вони відновлюють пропуск в обидві сторони на пункті пропуску "Нові Юрковичі" і аргументували зупинку тим, що перевіряли пункт пропуску на наявність вибухових пристроїв", - розповів Слободян.

Він додав, що вчора в 19:00 пункт пропуску "Сеньківка" запрацював у повному обсязі, сьогодні вранці він також працює.

Як повідомлялося, вчора Росія тимчасово призупинила пропуск осіб та транспортних засобів через КП "Нові Юрковичі", який напроти пункту пропуску "Сеньківка" в Чернігівській області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-