Пожежа у Троїцькому: один з військових - у вкрай тяжкому стані

Пожежа у Троїцькому: один з військових - у вкрай тяжкому стані

Відео
Укрінформ
Один з чотирьох українських військових, яких напередодні доправили з опіками до спеціалізованого центру Дніпра після пожежі у Троїцькому на Луганщині, перебуває у дуже тяжкому стані. 

Про це повідомляє "5 канал"

"25-річний харків'янин перебуває у вкрай тяжкому стані. У нього обгоріло 70% тіла, зокрема тяжкі опіки органів дихання. Воїну вже пересадили фрагменти шкіри. Наразі боєць у реанімації, дихає за допомогою апарата штучної вентиляції легенів", - ідеться у повідомленні.

Як зазначають медики, решта троє бійців у стані середньої тяжкості. Їм також проводять протишокову терапію та операції з пересадки шкіри.

За словами лікарів, судячи з характеру уражень, бійці постраждали від вибуху у закритому приміщенні, після якого розпочалася пожежа.

Як повідомлялося, внаслідок пожежі, що сталася в будинку у селищі Троїцьке, четверо військовослужбовців однієї з механізованих бригад дістали термічні опіки різного ступеня тяжкості. Постраждалих доправили до Бахмутської міської лікарні, а звідти вертольотом аеромедичної евакуації Мі-8 - у військовий шпиталь Дніпра.

Для з’ясування обставин виникнення пожежі військова служба правопорядку проводить перевірку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-