Бойовики обстрілюють Водяне зі 122-мм артилерії - штаб

Бойовики обстрілюють Водяне зі 122-мм артилерії - штаб

Укрінформ
Незаконні збройні формування окремих районів Луганської області (ОРЛО) обстрілюють позиції Збройних сил України та ділянки місцевості поблизу мирних населених пунктів на Маріупольському напрямку.

Про це повідомляє у середу прес-центр штабу АТО.

"Особливо залишається напруженою обстановка в районі населеного пункту Водяне. Протягом години, починаючи з 09:00, противником застосовано артилерію калібром 122 міліметри – 14 пострілів, а також СПГ по позиціях Збройних сил України, що є грубим порушенням Мінських домовленостей. Інформація про наслідки обстрілу уточнюється", - йдеться у повідомленні.

Як зазначили у штабі, такі дії незаконних збройних формувань ОРЛО свідчать про грубі порушення Мінських домовленостей, про відверте небажання дотримуватись взятих на себе зобов’язань в рамках Тристоронньої контактної групи, свідоме планування та здійснення терористичних актів проти мирного населення та Збройних сил України.

Як повідомляв Укрінформ, 20 березня у районі населеного пункту Водяне був бій, але, як заявили у Маріупольській міській раді, загрози місту Маріуполь немає.

Фото: Дмитро Муравський

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-