На

На "тарифному мітингу" у Миколаєві сталася штовханина, є постраждалий

Укрінформ
У Миколаєві 20 березня біля будівлі міської ради проходить так званий антитарифний мітинг. Його учасники виступають проти підвищення тарифів у сфері ЖКГ.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми вимагаємо від депутатів Миколаївської обласної та міської рад до 28 березня ухвалити рішення про зниження вартості всіх видів комунальних тарифів для населення та проведення повної і справедливої індексації доходів населення за період 2014-2016 років", - сказав один з організаторів мітингу, голова обласної організації "Комітет профспілки атестованих співробітників органів внутрішніх справ Миколаївської області" Володимир Піка.

Мітингувальники також вимагають негайного відновлення державного регулювання і контролю цін на соціально значимі товари і послуги, медичне обслуговування та ліки.

На акцію зібралися близько 100 осіб, в основному люди пенсійного віку. До будівлі мерії також прийшли  представники "Національного корпусу "Азов", ВО "Свобода" та волонтери.

Між ними та учасниками мітингу час від часу відбувається суперечка. Не обійшлося і без штовханини і навіть крові - одному з учасників мітингу розбили губу.

Співробітники патрульної поліції розборонили учасників і забрали постраждалого у відділення, щоб той написав заяву.

З мітингувальниками поспілкувався заступник Миколаївського міського голови Мкртич Мкртчан. Він, зокрема, зазначив, що не всі їхні вимоги в компетенції виконавчих органів міської ради. "У мене є пропозиція: якщо ви оберете 5-7 чоловік з вашого складу, ми зможемо проводити більш детальну роботу щодо ваших вимог", - сказав Мкртчян.

Фото: inshe.tv

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-