У бойовиків удвічі зросла кількість

У бойовиків удвічі зросла кількість "п'яних" злочинів - ГУР

Укрінформ
На тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей вдвічі зросла кількість правопорушень, скоєних російськими військовими у нетверезому стані та під впливом наркотичних речовин.   

Про це повідомляє прес-центр Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Фейсбуці.

"Комендантськими службами 1 і 2 АК відзначається, що кількість затриманих військовослужбовців за скоєні правопорушення у нетверезому стані та під впливом наркотичних речовин зросла вдвічі у підрозділах 1 окремої мотострілецької бригади (Кальміуське), 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК та 7 окремої мотострілецької бригади (Брянка) 2 АК" - йдеться у повідомленні. 

В прес-службі ГУР  також зазначають, що суттєво знизився рівень військової дисципліни та збільшилась кількість правопорушень, скоєних військовослужбовцями у стані алкогольного й наркотичного сп’яніння, у т.ч. під час перебування у громадських місцях, після отримання особовим складом російсько-окупаційних військ 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК Центру територіальних військ Південного ВО ЗС РФ грошових виплат по закінченню командно-штабних навчань (виплату розпочато з 17 березня ц.р.). 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-