У штабі АТО розповіли подробиці інциденту на блокпосту під Щастям

У штабі АТО розповіли подробиці інциденту на блокпосту під Щастям

Укрінформ
Водій, який в'їхав у блокпост поблизу міста Щастя, в результаті чого було травмовано одного військовослужбовця, був п'яний.

Про це в ефірі "112 Україна" повідомив представник штабу АТО Сергій Жмурко.

"Після прибуття на місце оперативної групи Національної поліції було встановлено, що водій, який є місцевим жителем міста Щастя, перебував у стані алкогольного сп'яніння. Під час перевірки нарядом Національної поліції за допомогою технічних засобів у крові водія було виявлено 1,7 проміле алкоголю", - прокоментував Жмурко.

На питання про те, в якому стані знаходиться сержант, якого було травмовано на блокпосту, Жмурко відповів, що у військовослужбовця легка травма руки. "Попередній діагноз – рвана рана великого пальця лівої руки", - уточнив представник штабу АТО.

Водія авто було передано військовому коменданту міста Щастя і черговому наряду Нацполіції.

Як повідомляв Укрінформ, 19 березня на одному з блокпостів в районі проведення антитерористичної операції, недалеко від міста Щастя, що на Луганщині, військовослужбовці застосували вогнепальну зброю по автомобілю ВАЗ 2115, водій якого не зупинився на вимогу військовослужбовців і намагався перетнути блокпост без перевірки. Він наїхав на сержанта, внаслідок чого останній проїхав на капоті машини близько 5 метрів. Автомобіль отримав 6 кульових пробоїн. Водій, яким виявився мешканець міста Щастя, не постраждав. Сержант в результаті ДТП отримав травму.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-