Під Києвом кинули гранату в гральний клуб, замаскований під дитячий магазин

Під Києвом кинули гранату в гральний клуб, замаскований під дитячий магазин

Фото
Укрінформ
У місті Обухів Київської області цієї ночі невідомий кинув гранату у вітрину торговельного закладу. Однак пізніше поліцейські з'ясували, що під вивіскою магазина функціонував гральний клуб.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Київської області.

“У місті Обухів цієї ночі невідомий кинув гранату у вітрину торговельного закладу. Однак, коли поліцейські прибули на місце події, то з’ясувалося, що під вивіскою дитячого одягу насправді функціонував гральний клуб. За фактом хуліганства та функціонування незаконного бізнесу поліція відкрила кримінальні провадження”, - йдеться у повідомленні.

Фото: kv.npu.gov.ua

Встановлено, що невідома особа кинула гранату РГД-5. На щастя, ніхто не постраждав.

Крім цього, з'ясувалося, що власник магазину під вивіскою дитячого одягу налагодив роботу забороненого грального бізнесу.

Під час санкціонованого обшуку правоохоронці вилучили з підпільного клубу гральне обладнання, зокрема, 15 моніторів та комп’ютерів, за допомогою яких через інтернет здійснювався доступ до азартних ігор.

Наразі діяльність закладу припинена. Вирішується питання про відкриття за даним фактом кримінальних проваджень за ст. 296 (хуліганство) та ст. 203-2 (зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці проводять усі необхідні заходи для проведення експертиз вилученого обладнання та щодо встановлення усіх осіб, причетних до організації та підтримки функціонування незаконного закладу, а також розшукують особу, яка кинула у вітрину гранату.

Досудове слідство триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-