У Харкові пограбували ще одну кредитну спілку, і знову - із гранатою

У Харкові пограбували ще одну кредитну спілку, і знову - із гранатою

Укрінформ
Пограбування кредитної установи під загрозою застосування бойової гранати зафіксовано в Шевченківському районі Харкова.

Про це кореспондентові Укрінформу сообшила головний спеціаліст відділу комунікацій поліцейського главку в Харківській області Олександра Алексєєва.

"Інформація про напад на кредитну установу на проспекті Науки надійшла до чергової частини Шевченківського відділу поліції напередодні ввечері. За попередніми даними, невідомий, погрожуючи предметом, схожим на гранату, заволодів грошима в сумі 3,5 тис. грн. і зник", - зазначила Алексєєва.

За її словами, на місце виїжджала слідчо-оперативна група: "Опитано свідків, оглянуто приміщення установи".

"Факт події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 187 (розбій) КК України. Санкція - до 12 років в'язниці", - додала Алексєєва.

За її словами, вжито заходів для встановлення особи та затримання зловмисника.

Як повідомляв раніше Укрінформ, 17 березня в Основ'янському районі міста затримано 26-річного чоловіка, який, погрожуючи пістолетом пограбував кредит-кафе на проспекті Гагаріна і зник. Через дві години зловмисника затримали. Речові докази, включаючи пневматичний пістолет, вилучені. Чоловік підозрюється у скоєнні ще двох пограбувань кредитних спілок у Харкові на суму понад 10 тис. грн.

14 березня невідомий чоловік, погрожуючи гранатою, пограбував два кредитні установи в Харкові, а потім зник із грошима в сумі понад 12 тис. грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-