Копачі бурштину перекрили трасу на Рівненщині

Копачі бурштину перекрили трасу на Рівненщині

Фото
Укрінформ
У Сарненському районі Рівненщини люди в балаклавах перекрили трасу Київ-Ковель з вимогою звільнити затриманого жителя смт. Клесів.

Про це повідомляє відділ комунікації Рівненської обласної поліції.

"Близько 10 години у селі Федорівка Сарненського району понад сотня незадоволених громадян у балаклавах перекрили автодорогу Київ-Ковель. Вони безперервно ходять по пішохідному переходу. Протестувальники висувають ряд вимог щодо безперешкодного видобутку бурштину та звільнення затриманого 43-річного жителя смт. Клесів, який причетний до масових заворушень на Сарненщині, під час яких стріляли в поліцейського. Рух транспортних засобів наразі заблокований, вирішується питання щодо відновлення комунікації", - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, 16 березня неподалік Клесова поліція під час відпрацювання району виявила дві мотопомпи. Однак доставити їх у відділ поліції завадили майже 25 агресивно налаштованих чоловіків. Найактивнішого учасника конфлікту затримали, він перебуває в ізоляторі тимчасово тримання. Сьогодні в Рівненському міському суді йому обиратимуть запобіжний захід.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-