Митники знайшли у посилках з Іспанії наркотики та психотропи

Митники знайшли у посилках з Іспанії наркотики та психотропи

Укрінформ
У поштових відправленнях було виявлено 686 штук (таблеток та капсул) медичних препаратів, які містять наркотичні засоби та психотропні речовини.

Про це повідомляє прес-служба Державної фіскальної служби України.

«За результатами контрольних заходів, проведених оперативною групою Міжрегіональної митниці ДФС у взаємодії з працівниками митного посту «Львів поштовий» Львівської митниці ДФС, лише за один день, 16 березня, у поштових відправленнях було виявлено 686 штук (таблеток та капсул)  медичних препаратів, які містять наркотичні засоби та психотропні речовини. Небезпечний вантаж знаходився серед задекларованих речей у 7 посилках, які надійшли в Україну з Іспанії. Враховуючи те, що згідно з постановою Кабінету міністрів України від 06.05.2000 № 770 обіг зазначених речовин в Україні обмежено, препарати («Трамадол», «Кодеїн», «Лоразепам», «Бромазепам», «Транксилиум») вилучено. За даними фактами направлено повідомлення до Стрийського відділу поліції ГУ НП у Львівській області», - йдеться у повідомленні.

Зазначене правопорушення кваліфікується як злочин, відповідальність за скоєння якого встановлена частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України та караються штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-