На Рівненщині натовп із мотопомпою напав на поліцейських

На Рівненщині натовп із мотопомпою напав на поліцейських

Фото
Укрінформ
У селищі Клесів на Рівненщині натовп з кількох десятків агресивно налаштованих місцевих жителів завадив працівникам Нацполіції задокументувати правопорушення.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції України в Рівненській області.

"Під час патрулювання селища Клесів 15 березня близько шостої години вечора сили Нацполіції зупинили квадроцикл без номерних знаків із причепленою до нього мотопомпою кустарного виробництва. Однак задокументувати кримінальне правопорушення поліцейським завадили близько 30 агресивно налаштованих невідомих", - йдеться у повідомленні.

Як пояснили в поліції, вказані особи заблокували службовий автомобіль. На неодноразові вимоги поліцейських залишити місце події та не перешкоджати їхній роботі невідомі не реагували, а навпаки почали поводити себе зухвало, погрожуючи фізичною розправою і службовими неприємностями.

Тілесних ушкоджень ніхто з працівників поліції не отримав.

За фактом опору працівникам поліції під час виконання ними службових обов’язків розпочато досудове розслідування за ч. 2 ст. 342 Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановили, що серед осіб, причетних до кримінального правопорушення, найактивнішими були троє місцевих жителів, віком від 29-ти до 34-х років. Вирішується питання про повідомлення їм про підозру.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-