"Дніпровському стрільцю" продовжили арешт іще на два місяці

Укрінформ
Обвинуваченому у вбивстві двох патрульних поліцейських колишньому бійцю роти спецпризначення МВС "Торнадо" Олександру Пугачову продовжили запобіжний захід - тримання під вартою ще на два місяці.

Про це стало відомо в Центральному районному суді Дніпра, де в четвер слухалася справа, повідомляє кореспондент Укрінформу.

За рішенням суду, тримання під вартою продовжене до 14 травня.

На засіданні суд продовжував допитувати свідків. Зокрема, на цьому засіданні дав свідчення водій маршрутки Григорій Андрейшин, який перебував на автовокзалі під час вбивства двох поліцейських.

Він зазначив, що бачив, як чоловік, схожий на обвинуваченого, погрожував пістолетом патрульному поліцейському й витягнув його зі службового авто, поклавши обличчям на землю.

Свідок також повідомив, що чув не менше чотирьох пострілів, однак, хто саме стріляв, не бачив, адже перебував у той самий час із пораненою поліцейською Ольгою Макаренко в очікуванні медичної допомоги. Чоловік повідомив, що саме він викликав на місце інциденту "швидку" й поліцію.

Суд також заслухав свідчення медичних працівників, які приймали Олександра Пугачова в обласній клінічній лікарні ім. Мечникова в день вбивства патрульних.

Наступне засідання призначено на 23 березня.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 25 вересня 2016 року у Дніпрі колишній боєць роти спецпризначення МВС "Торнадо" Олександр Пугачов застрелив патрульного поліцейського, який зупинив його авто за порушення правил дорожнього руху, та поранив його напарницю. Поранена патрульна померла під час операції.

Пізніше з’ясувалося, що Пугачов перебував у розшуку за скоєння інших злочинів. Під час сутички з поліцейськими він також отримав поранення, його затримали у лікарні.

Фото: dv-gazeta.info

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-