Торгівля з ОРДЛО: Закарпатська облрада ухвалила звернення до керівництва держави

Торгівля з ОРДЛО: Закарпатська облрада ухвалила звернення до керівництва держави

Укрінформ
На Закарпатті депутати обласної ради ухвалили звернення до керівництва держави щодо припинення торгівлі з ОРДЛО.

Про це повідомляє прес-служба обласної ради Закарпаття.

"У четвер, 16 березня, на позачерговому пленарному засіданні шостої сесії обласної ради VII скликання присутні 37 обласних обранців прийняли звернення до Президента України Петра Порошенка, голови Верховної Ради України Андрія Парубія та Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана щодо необхідності захисту національних інтересів у ситуації, яка склалася на сході України", - йдеться в повідомленні.

Закарпатські депутати вважають, що до вироблення спільних кроків розв’язання кризової ситуації повинні бути залучені народні депутати та урядовці, незалежні експерти, представники від організаторів блокади.

Доцільно, на думку депутатів, провести незалежний економічний аудит з метою ухвалення рішення щодо діяльності підприємств і установ, зокрема банківських, з російським капіталом.

"Виступаємо також за мирне та цивілізоване врегулювання суспільно-політичної ситуації в Україні та проти застосування фізичної сили проти учасників мирних акцій, в тому числі пов’язаних з "торгівельною блокадою", - зазначено у проекті звернення.

Звернення буде надіслане і народним депутатам України від Закарпатської області для реагування в межах повноважень, наданих їм законодавством України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-