Доба в АТО: бойовики накрили Авдіївку вогнем із танків та мінометів

Доба в АТО: бойовики накрили Авдіївку вогнем із танків та мінометів

Відео
Укрінформ
Ситуація в зоні АТО залишається напруженою, але контрольованою. За минулу добу зафіксували 91 ворожий обстріл позицій українських військових.

Про це повідомляє у Фейсбуці прес-центр АТО.

"На Донецькому напрямку російські терористи не залишають у спокої захисників Авдіївки, обстрілюючи позиції зі всіх видів озброєння, включаючи важкі міномети і танки. По шахті Бутівка, позиціях біля Кам’янки і Троїцького ворог гатив із мінометів калібру 120, Луганського та Зайцевого – з гранатометів різних систем, БМП та мінометів, Майорська – з мінометів 82 калібру, Пісків – з БМП. По опорних пунктах неподалік Новгородського та Опитного противник вів вогонь із гранатометів та стрілецької зброї. А близько 23.00 ворог з артустановок калібру 152 мм здійснив провокаційні обстріли в напрямку села Клещівка, що на Бахмутській трасі і не знаходиться на лінії зіткнення", - йдеться у повідомленні. 

На Маріупольському напрямку по позиціях під Широкиним та Водяним, російські окупанти вели вогонь з кулеметів, БМП та зенітних установок, а біля Павлополя - зі 120 мм мінометів та артилерії калібром 122.

В районі Гнутового та Тарамчука противник обстрілював  позиції сил АТО з кулеметів та СПГ, під Новогригорівкою - із БМП, біля Мар’їнки - з великокаліберних кулеметів, а Красногорівку -  із мінометів калібру 82 мм та гранатометів.

На Луганському напрямку в районі Новоолександрівки та Кримського ворожі обстріли велися із гранатометів різних систем та мінометів калібру 82 та 120, біля Оріхового - із мінометів 82 мм, а Лобачове терористи обстрілювали з автоматичних гранатометів. Опорні пункти ЗСУ неподалік Валуйського обстрілювалися зі стрілецької зброї. Близько опівночі артилерією 122 мм ворог намагався поцілити по позиціях у районі Новоолександрівки та Новозванівки.

За добу поранено чотирьох українських захисників.

Фото: Max Avdeev for BuzzFeed News

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-