У Житомирі до голови ОДА прийшли з шинами для “розмови” про блокаду

У Житомирі до голови ОДА прийшли з шинами для “розмови” про блокаду

Укрінформ
До кабінету голови Житомирської ОДА Ігоря Гундича пізно ввечері 14 березня зайшли з півсотні активістів із шинами, аби почути його позицію у ситуації з торгівельною блокадою.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської ОДА.

Він закликав предстаників громадськості не політизувати теми та не вдаватися до дестабілізації, а вести конструктивний діалог.

«Я – за конструктивний діалог. Адже як ніхто розумію і сприймаю вашу позицію, бо і сам ще 12-14 років тому був на вашому місці – виходив на мирні акції. Сьогодні ви мене запитуєте як голову ОДА – я за чи проти блокади. То я відповім вам зворотнім запитанням: Донбас – це Україна чи ні?», – сказав Гундич.

Керівник області підкреслив, що Крим, Донецьк, Луганськ – є Україною. Навіть попри тимчасову окупацію, там живуть і працюють українці, там діють підприємства важкої промисловості, які сплачували податки до державного бюджету. І на повернення цих територій до нашої держави й досі сподіваються українці.

Спілкувалися із громадськістю також голова обласної ради Володимир Ширма та міський голова Сергій Сухомлин, яким активісти передали звернення, де описуються вимоги для розгляду їх на сесіях.

фото: Житомирська ОДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-