Протести прихильників

Протести прихильників "блокади": мітинги під ОДА та спалені шини

Фото
Укрінформ
Активісти пікетують Чернівецьку, Рівненську, Львівську та Волинську обласні державні адміністрації із вимогами звільнити затриманих учасників "блокади" ОРДЛО.

Про це повідомляють "Волинські новини".

"В разі не виконання вимог ми будемо діяти іншими методами. Ми будемо тут всю ніч, а можливо дві й три", – йдеться в заяві прихильників "блокади".

Також активісти висунули вимоги негайно прийняти закон про "тимчасово окуповані території".

У будівлю Чернівецької Обласної державної адміністрації зашли протестувальники, які підтримують «блокадників Донбасу», повідомляє у Twitter weche info.

«Будемо писати вимогу. Будемо вимагати позачергову сесію. Ми повинні підтримати блокаду ОРДЛО», — сказала представниця протестувальників Ольга Кобевко.

Під стіни Рівненської ОДА також прийшли активісти, які висунули вимоги звільнити затриманих під час розгону учасників блокади Донбасу. На пікеті під ОДА вони навіть запалили шини.

Не залишилась осторонь і Львівщина. Близько 30 активістів різних громадських і політичних організацій висунули низку вимог до влади та силовиків, повідомляє ZAXID.NET. Мова йде, насамперед, про звільненння затриманих 13 березня учасників торговельної блокади з ОРДЛО. Активісти вимагають звільнити затриманих блокадників до 10:00.

Нагадаємо: у понеділок учасники «блокади Донбасу» заявили про початок «штурму» їхнього редуту під назвою «16 добровольчий батальйон» у Кривому Торці.

Пізніше Служба безпеки України спростувала повідомлення про «штурм» редуту.

Керівник Штабу блокади повідомив, що СБУ розігнала «блокадників» у Кривому Торці, усі знаходяться в поліції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-