Диверсанти могли викрасти трьох людей під Сєверодонецьком - поліція

Диверсанти могли викрасти трьох людей під Сєверодонецьком - поліція

Укрінформ
Між селищами Боброве та Борівське на узбіччі дороги був виявлений покинутий автомобіль з відчиненими дверцятами. За попередньою інформацією, на ньому їхали троє людей – батько з сином (51 рік та 31 рік) та 23-річний хлопець.

Про це начальник відділу комунікації Головного управління Національної поліції в Луганській області Тетяна Погукай повідомила у неділю на своїй сторінці в Facebook.

"Чоловіки були одягнені у камуфльований одяг. Доля чоловіків на даний час невідома. На зв'язок вони не виходять. За однією з версій поліції – чоловіки захоплені у полон членами диверсійної розвідувальної групи бойовиків", – написала Погукай.

За її словами, 11 березня 2017 року о 23.00 до чергової частини Сєверодонецького відділу поліції надійшло повідомлення про те, що на узбіччі об’їзної дороги між селищами Боброве та Борівське біля міста Сєверодонецьк виявлений автомобіль Ford Transit Connect білого кольору у відчиненому стані.

Раніше у цьому районі був захоплений у полон військовослужбовець Збройних сил України. Неподалік від місця події розташоване село Арентове, яке межує з лінією розмежування з територією, яка непідконтрольна українській владі. Тому, однією з ймовірних версій поліція розглядає захоплення чоловіків у полон диверсійно-розвідувальною групою бойовиків.

Співробітники поліції разом із військовослужбовцями ЗСУ проводять усі можливі оперативно-розшукові заходи щодо встановлення місцезнаходження зниклих чоловіків.

Поліція звертається з проханням до мешканців області - задля особистої безпеки не використовувати камуфльований одяг у повсякденному житті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-