В Авдіївці не можуть почати ремонт - немає домовленості про

В Авдіївці не можуть почати ремонт - немає домовленості про "тишу"

Укрінформ
Централізоване водопостачання Авдіївки наразі відсутнє, вирішується питання про подачу води за графіком з резервного питного резервуара.

Про це повідомила в ефірі "112 Україна" речник Головного управління ДСНС в Донецькій області Вероніка Бахал.

"Станом на 10:00 централізоване водопостачання міста відсутнє. Вирішується питання про подачу води за графіком з резервного питного резервуара. Теплопостачання міста здійснюється в штатному режимі за рахунок Авдіївського коксохімічного заводу. Об'єкти соціально-побутової сфери, які не мають власних систем електроживлення, забезпечені енергією дизельгенераторів ДСНС", - зазначила вона.

За її словами, для очищення території міста від вибухонебезпечних предметів спрямована піротехнічна група ДСНС України у кількості 5 осіб та 2 одиниць техніки. "Попередньо ремонтно-відновлювальні роботи будуть проводитися за наявності коридору і гарантії безпеки співробітників", - додала речник відомства.

Бахал повідомила, що наразі домовленості про "режим тиші" в Авдіївці немає. "Зараз такої інформації немає, домовленості немає", - зазначила вона.

Як повідомляв Укрінформ, 11 березня в результаті бойових дій сталося пошкодження високовольтної лінії, що призвело до припинення електропостачання міста Авдіївка, Авдіївського коксохімічного заводу та Донецької фільтрувальної станції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-