Рятувальники розповіли, як забезпечують водою і теплом знеструмлену Авдіївку

Рятувальники розповіли, як забезпечують водою і теплом знеструмлену Авдіївку

Укрінформ
У Авдіївці, яка знову залишилися без електропостачання через обстріли бойовиків, вода подається самопливом, а теплопостачання здійснюється у штатному режимі за рахунок коксохімічного заводу.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС. 

"Станом на 17 год. 11 березня централізоване водопостачання м. Авдіївка здійснюється самопливом, теплопостачання міста здійснюється в штатному режимі за рахунок Авдіївського коксохімічного заводу (температура повітря в квартирах 20-25 градусів). До електроживлення, від генераторних установок Головного управління, підключено Авдіївську міську лікарню та Авдіївський міськвиконком", - йдеться у повідомленні.

У ДСНС зазначили, що з 07:00 12 березня планується залучити 7 генераторних установок Головного управління для забезпечення електроенергією об’єктів соціально-побутової сфери, що не мають власних систем резервного електроживлення.

Попередньо ремонтно-відновлювальні роботи будуть проводитися ТОВ «ДТЕК високовольтні електромережі» за наявності коридору та гарантії безпеки працівників.

Як повідомляв Укрінформ, у Авдіївці бойовики у суботу близько 14:30 знову перебили лінію електропередач, тому місто, Авдіївський коксохімзавод і Донецька фільтрувальна станція знеструмлені.

Фото: Жебрівський

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-