В

В "Л/ДНР" під вартою лікують більше 35 російських військових - розвідка

Укрінформ
У військово-медичних закладах "ДНР" та "ЛНР" під вартою лікуються більше 35 російських військовослужбовців, які отримали поранення у ході затримання та конвоювання до комендатур.  

Про це повідомляє прес-центр Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

"На теперішній час у спеціально обладнаних приміщеннях при військово-медичних закладах з’єднань і частин 1 та 2 армійських корпусів (АК) перебувають на лікуванні під вартою більше 35 російських військовослужбовців, які скоїли правопорушення і були поранені або покалічені у ході затримання та конвоювання до комендатур", - йдеться в повідомленні.

В прес-центрі ГУР також зазначають, що зниження морально-психологічного стану особового складу з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК Збройних сил РФ призводить до зростання кількості злочинів та правопорушень, скоєних військовослужбовцями проти цивільного населення.

У зв’язку з цим, до 7 окремої мотострілецької бригади (Брянка) 2 АК прибула комісія на чолі з високопоставленою посадовою особою Центру територіальних військ Південного військового округу ЗС РФ для розслідування причин і обставин збільшення кількості випадків мародерства та інших правопорушень, скоєних у цьому році військовослужбовцями бригади. Водночас, командуванням бригади віддано наказ приховати заборонене озброєння та здійснити провокаційні обстріли позицій сил АТО для виклику вогню у відповідь й зриву перевірки передових позицій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-